Motorola, Snapdragon 6s Gen 3 ve Ultra-Premium Tasarım ile moto g45 5G’yi Tanıttı

Motorola, Hindistan’da uygun fiyatlı 5G akıllı telefon pazarına güçlü bir giriş yapan moto g45 5G’yi tanıttı. Snapdragon 6s Gen 3 işlemci ile donatılan bu telefon, VoNR destekli 13 5G bantıyla üstün bağlantı performansı sunuyor. moto g45, ultra-premium tasarımı ve g-serisi akıllı telefonlarda ilk kez kullanılan Vegan Deri kaplama ile dikkat çekiyor. Ayrıca, segmentindeki en ince ve en hafif cihazlardan biri olarak öne çıkıyor.

Bu akıllı telefon, 50MP Quad Pixel kamera, 16MP selfie kamerası, 120Hz yenileme hızına sahip 6.5″ ekran ve Gorilla® Glass 3 koruması gibi segmentinin lider özelliklerine sahip. Dolby Atmos® destekli Çift Stereo Hoparlörler ve Smart Connect^, moto secure, family spaces, moto unplugged gibi yazılım özellikleri ile donatılan moto g45, segmentinde en iyi* 5G akıllı telefonlardan biri olarak kabul ediliyor.

Qualcomm Snapdragon® 6s Gen 3 sekiz çekirdekli işlemci ile donatılan moto g45 5G, hızlı ve akıcı bir performans sunarak, çoklu görevler ve oyunlar için mükemmel bir deneyim sağlıyor. 480K+ AnTuTu puanı ile segmentindeki rakiplerini geride bırakıyor. Ayrıca, 4X4 MIMO ve 4 taşıyıcı birleştirme özelliğine sahip olan bu telefon, segmentin en iyi* 5G performansını sunuyor. moto g45 5G, 4GB veya 8GB LPDDR4X RAM seçenekleri ile gelirken, RAM artırma özelliği ile 16GB’a kadar yükseltilebiliyor. Ayrıca, 1TB’a kadar genişletilebilen 128GB UFS 2.2 depolama alanı sunuyor.

Tasarım açısından moto g45 5G, ultra-premium görünümü ve Vegan Deri kaplaması ile dikkat çekiyor. Bu tasarım, sadece elinizde premium bir his sunmakla kalmıyor, aynı zamanda IP52 suya dayanıklılığı ile cihazı sıçramalar, dökülmeler ve hafif yağmurlara karşı koruyor. moto g45 5G, sadece 8 mm inceliğinde ve 183 gram ağırlığında olmasıyla da segmentinin en zarif telefonlarından biri. Pantone tarafından onaylanmış üç çarpıcı renk seçeneğiyle sunuluyor: Parlak Mavi, Parlak Yeşil ve Viva Magenta.

moto g45 5G, 6.5 inçlik delikli ekranı ve segmentinin lideri 120Hz yenileme hızına sahip ekranıyla oyunlarda, çoklu görevlerde ve kaydırma işlemlerinde kesintisiz bir deneyim sunuyor. Ayrıca, segmentinin en iyi Gorilla® Glass 3 koruması ile desteklenen telefon, dayanıklılık ve güven sağlar. Ekranın geniş alanı, ince çerçeveleri ve modern delikli ekranı, filmler, oyunlar ve video sohbetler için keyifli bir izleme deneyimi sunar. Ayrıca, ekran yenileme hızı, ekrandaki içerik türüne göre otomatik olarak ayarlanır. Düşük gecikmeli 240 Hz dokunmatik yanıt hızı ile kullanıcılar, standart bir ekrana göre çok daha fazla duyarlılık deneyimi yaşar.

Bu etkileyici görüntüleme deneyimi, Dolby Atmos® ile ayarlanmış iki büyük stereo hoparlör tarafından daha da geliştiriliyor. Bu segmentte ilk kez, Hi-Res Ses tanıtıldı, bu da içeriğinizi tamamen yeni bir ses mükemmelliği seviyesine taşıyor. Hi-Res sertifikalı ses sistemi, müzik tutkunları için olağanüstü bir dinamik aralık ve benzersiz netlik sağlar. Akıllı güç amplifikasyonu ve senkronize stereo hoparlörler ile cihaz, keskin, net ve güçlü ses sunarak, tercih ettiğiniz içerik için gerçek anlamda sürükleyici bir eğlence deneyimi sunar.

moto g45 5G, uygun fiyatlı akıllı telefon fotoğrafçılığında yeni bir standart belirliyor. 50MP Quad Pixel kamerası ile her ışıkta olağanüstü netlik ve canlı detaylar sunar. Quad Pixel teknolojisi, 4 kat daha iyi düşük ışık hassasiyeti sunarak, günün her saatinde çarpıcı ayrıntılar yakalar. moto g45 5G ayrıca, tüketicilere fotoğrafları doğal veya geliştirilmiş renklerde çekme seçeneği sunan yenilikçi Görüntü otomatik iyileştirme özelliği ile segmentte en gelişmiş fotoğrafçılık deneyimini sunar. moto g45 5G, 16MP ön kamerası ile segmentinde en iyi* selfie’leri sunarken, 2MP Makro Vision kamerası ile de yakın çekimlerde detaylı fotoğraflar çekmenize olanak tanır. Motorola, kamera yazılımında premium özellikler sunuyor: ses yakınlaştırma, nokta rengi, otomatik gülümseme yakalama, jest yakalama ve otomatik gece görüş modu gibi özelliklerle donatılmıştır.